Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE
 
1 év garanciát vállalunk minden elektronikai termékre, napelemekre pedig 10 év garancia érvényes.
Amennyiben meghibásodna a tőlünk vásárolt termék, kérjük jelezze e-mailben:  szerviz@setino.com ,vagy +36-30-693-1719 telefonszámon.
 
Kérjük, hogy a meghibásodott terméket az összes tartozékával együtt sértetlen csomagolásukban postázza vissza hozzánk a hiba pontos leírásával. Csak sértetlen csomagolású terméket áll módunkban visszavenni!
Kérjük juttassa el hozzánk a termékfeladásról szóló pénzügyi bizonylatot is, hogy vissza tudjuk téríteni a visszaküldés díját!.
 
 
A jótállási igény az alábbi esetekben nem érvényesíthető:
 
 
- Rendeltetés ellenes használat, helytelen tárolás vagy szállítás.  
- Hibás vagy szakszerűtlen kezelés, kopó alkatrészek rendeltetésszerű használatából eredő kopása esetén.
- Karbantartási - tisztítási munkák esetén eredő károk.
- Sérült megrongált olvashatatlan, elveszett jótállási jegy esetén.
- Mechanikai sérülés esetén
 
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a fenti okokból meghibásodott terméket küld vissza, a visszaszállítás költségét nem térítjük vissza, valamint a készülék javítását szerelési díj ellenében vállaljuk!  
 
A szerződéses jótállás nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek .
 
 
JAVÍTÁS / CSERE
A termék visszaküldését követő 3 munkanapon belül értesítjük a várható javítási időről, vagy termékcseréről.  A javítási idő alatt cserekészüléket nem áll módunkban biztosítani.
 
 
14 NAPOS ELÁLLÁSI JOG
A webshopon megvásárolt termékekre – az előírásoknak megfelelően – 14 napos elállási jogot biztosítunk. Ebben az esetben indoklás nélkül visszaküldheti a terméket, mi pedig visszatérítjük az árát és (ha van) a szállítási költséget.   A termék visszaküldésének költségei mindazonáltal a vásárlót terhelik!